Εξώδικο απέστειλε ο πατέρας αρνητής self test προς τον Διευθυντή του 1ου Λυκείου Θέρμης

Εξώδικο απέστειλε ο πατέρας αρνητής των self test στον Διευθυντή του 1ου Λυκείου Θέρμης, ο οποίος δεν επέτρεψε την είσοδο του παιδιού του στο σχολείο χωρίς την αντίστοιχη βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το αυτοδιαγνωστικό τεστ

Ο 58χρονος πατέρας του παιδιού, είχε συλλήφθη χθες διότι προκάλεσε ένταση στο σχολείο του γιου του, επειδή δεν επιτράπηκε στον μαθητή να εισέλθει στην τάξη χωρίς προηγούμενη υποβολή σε self-test.

Είχε προηγηθεί μήνυση εναντίον του 58χρονου από τον διευθυντή του σχολείου και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία. Ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος, κατόπιν δικασίμου, ενώ ο γιος του προσήλθε για δεύτερη ημέρα στο σχολείο χωρίς να έχει προηγηθεί self test.

«Παρέλαβα ένα εξώδικο από τον γονέα, όπου κάνει λόγο για αισχάτη προδοσία και σύστασης εγκληματικής τιμωρίας», ανέφερε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ο διευθυντής του σχολείου Π. Μάρκου.

«Το παιδί αρνείται κατηγορηματικά να κάνει το τεστ, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά δεν συμμερίζονται την άποψη του συμμαθητή τους», πρόσθεσε ο κ. Μάρκου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις