Αγροτική οδοποιία με την συμβολή της τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παρανεστίου

Με την συμβολή της τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παρανεστίου έγιναν παρεμβάσεις στην Αγροτική οδοποιία που συνεχώς βελτιώνεται.

Τα προβλήματα μειώθηκαν με την χρήση αμμοχάλικων, διανοίξεις δρόμων και καθάρισμα μπαζών όπου χρειάζονται. Επίσης πραγματοποιήθηκαν και αναγκαίες παρεμβάσεις με αποψίλωση των ερεισμάτων και των πρανών, όπως επίσης καθαρισμός των γεφυριών και καναλιών. Λήψη μέτρων για πρόληψη και αντιμετώπιση πλημμυρών και νερών πυκνής ροής. Με την τοποθέτηση σωλήνων και τεχνικών έργων ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία και να μην καταστρέφεται το οδόστρωμα γίνονται μικρές παρεμβάσεις, δίνοντας άμεση λύση, σε μεγάλα προβλήματα.

Παράλληλα ο Δήμος έχει προχωρήσει σε μια εντατική εργασία, ώστε να συντηρηθούν και να επαναλειτουργήσουν σαν καινούργιοι οι στύλοι φωτισμού στις Κοινότητες του όμορφου Δήμου μας. Σε οδούς, πλατείες, μνημεία, αύλειους χώρους δημοτικών καταστημάτων και  πάρκα οι ιστοί έχουν βαφτεί και ανακαινισθεί και προσδίδουν στους οικισμούς την αρχοντιά που αρμόζει στις περιοχές αυτές.

Ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Αναστάσιος Καγιάογλου δήλωσε: «Με σύστημα και προγραμματισμό αλλάζουμε την εικόνα και καθιστούμε τον Δήμο Παρανεστίου ένα Καθαρό, Όμορφο και Νοικοκυρεμένο Δήμο».

Περισσότερα σε Ειδήσεις