Νίκη Κεραμέως: Έναρξη της πρακτικής για τους φοιτητές στις 10 Μαΐου

Σε ανακοινώσεις με συγκεκριμένες ημερομηνίες για τις πρακτικές και οι εργαστηριακές ασκήσεις των φοιτητών προέβη η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η υπουργός, μετά από τη θετική εισήγηση της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας αποφασίστηκε από 10 Μαΐου να ξεκινήσουν οι πρακτικές ασκήσεις φοιτητών σε όλα τα προγράμματα σπουδών για τους φοιτητές που βρίσκονται στο τελευταίο έτος ή επί πτυχίω.

Παράλληλα από 15 Μαΐου επεκτείνονται οι κλινικές και εργαστηριακές ασκήσεις για τους φοιτητές που βρίσκονται στο τελευταίο έτος ή επί πτυχίω ενώ στις 19 Μαΐου ξεκινούν και οι κατατακτήριες εξετάσεις.

Όπως σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ με τα βήματα αυτά επανέρχεται η κανονικότητα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Παρέπεμψε, δε, σε εκτενέστερη ανακοίνωση που θα γίνει εντός της ημέρας από το υπουργείο Παιδείας

Όσον αφορά, τέλος, τις Πανελλαδικές τόνισε ότι «όλα κυλούν ομαλά, είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος» επαναλαμβάνοντας ότι θα ξεκινήσουν 14 Ιουνίου για γενικά λύκεια και 15 Ιουνίου για τα επαγγελματικά λύκεια.

Περισσότερα σε Ειδήσεις