Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή

Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου.

Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη επισκέφτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στον Ν. Έβρο ενόψει της εορτής του Πάσχα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου ενώ για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία μεταξύ τοπικής αυτοδιοίκησης και Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Στεφανής μετέφερε τις ευχές του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και δήλωσε ότι «ο ελληνικός λαός μπορεί να είναι υπερήφανος για τις Ένοπλες Δυνάμεις που κάνουν καταπληκτική δουλειά και βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο. Με ηθικό και πάθος κάνουν τη δουλειά τους».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης επεσήμανε ότι «η επίσκεψη του Υπουργού αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμο μας. Η παρουσία της πολιτικής ηγεσίας πέραν της στρατιωτικής, που για την περιοχή μας είναι δεδομένη, τονώνει το φρόνημά μας», ενώ παράλληλα ευχήθηκε για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις