Γκόρντον Ράμσεϊ: Με υπερπολυτελή σκάφη και drones στα Χανιά

Η παραγωγή του διάσημου σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ βρέθηκε για δύο μέρες, για γυρίσματα της εκπομπής του στα Χανιά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zarpanews, τα γυρίσματα που κράτησαν σχεδόν 8 ώρες έγιναν στη λιμνοθάλασσα του Μπάλου με τα γαλαζοπράσινα νερά και στο ναυάγιο της Γραμβούσας, δύο σημεία που πραγματικά τον εντυπωσίασαν. Πάντως, πολλά είναι τα μέρη που επισκέφθηκε ο παγκοσμίου φήμης σεφ με την πολυμελή ομάδα του.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, δεν έλειψαν και τα υποβρύχια πλάνα στα κρυστάλλινα νερά όπου μάλιστα ο διάσημος σεφ καταδύθηκε για να αλιεύσει μερικές από τις νοστιμιές που στη συνέχεια μαγείρεψε. Κολοχτύπες και χταπόδια ήταν μερικές από τις πρώτες ύλες που βγήκαν από τη θάλασσα και στόλισαν τα πιάτα που επιμελήθηκε ο Γκόρντον Ράμσεϊ με δύο ακόμα σεφ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το zarpanews, τόσο πολύ τους μάγεψαν οι ομορφιές του ακρωτηρίου της Γραμβούσας, που επέλεξαν να μαγειρέψουν στην παραλία. Με όλους όσοι συνεργάστηκαν κατά την παραμονή τους στα Χανιά τα μέλη της παραγωγής ζήτησαν απόλυτη εχεμύθεια, ενώ τους ζητήθηκε να υπογράψουν και τα απαραίτητα συμβόλαια προκειμένου να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες και πληροφορίες για τα πιάτα που επέλεξε να ετοιμάσει ο διάσημος σεφ, μέχρι να προβληθούν οι σχετικές εκπομπές.

Σκοπεύει να επιστρέψει σύντομα στα Χανιά για διακοπές

Πάντως, να σημειωθεί πως παρά τα πολύωρα γυρίσματα ο Γκόρντον Ράμσεϊ βρήκε χρόνο για μία βόλτα το βράδυ της Τρίτης στο παλιό λιμάνι των Χανίων. Και επέλεξε γνωστό μαγαζί για να καθίσει για φαγητό με την παρέα του, δίχως να κρύβει τον ενθουσιασμό του για την Κρητική κουζίνα. Ο κόκορας με χειροποίητες χυλοπίτες είναι το πιάτο που τον κέρδισε.

Όπως αποκάλυψε άλλωστε, στους Χανιώτες φίλους του με τους οποίους φωτογραφήθηκε με χαρά, σκοπεύει να επιστρέψει σύντομα στα Χανιά για διακοπές αυτή τη φορά.

Περισσότερα σε Ειδήσεις