Κρήτη: Απολογήθηκε στην ανακρίτρια 13χρονος που κατηγορείται για βιασμό και απειλή με υλικό βίντεο

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της βίας και της διακίνησης πορνογραφικού υλικού σε βάρος συμμαθήτριας του, βρίσκεται ένας 13χρονος στην Κρήτη.

Ο ανήλικος απολογήθηκε ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας και αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 13χρονος φέρεται να κατέγραψε την πράξη και να απείλησε το κορίτσι ότι θα δημοσιοποιήσει το βίντεο, αν δεν επαναλαμβανόταν το σκηνικό.

Ο αδερφός της 13χρονης έμαθε για την πράξη και ενημέρωσε τους γονείς του. Στη συνέχεια οι αρχές ενημερώθηκαν από τους γονείς του κοριτσιού και ξεκίνησε η έρευνα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Για απολογία αναμένεται να κληθούν και τέσσερις ακόμα αγόρια , ενώ θα εξεταστούν και τα κινητά τους τηλέφωνα. Πληροφορίες που επικαλείται το cretalive.gr, λένε ότι οι τέσσερις ανήλικοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συνέργειας σε βιασμό, αφού βάσει της καταγγελίας, ήταν στημένοι έξω από το χώρο όπου φέρεται να έγιναν οι καταγγελλόμενες πράξεις.

Ο 13χρονος επέστρεψε σπίτι του, ενώ παρακολουθείται από επιμελητή ανηλίκων. Η υπόθεση βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της προανάκρισης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις