Σε νεκροταφείο της Δράμας βρέθηκε κλεμμένη σορός άνδρα από την Καβάλα

Στο νεκροταφείο του Αγίου Αθανασίου της Δράμας βρέθηκε η κλεμμένη σορός του 76χρόνου άνδρα 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες που έκλεψαν την σορό από νεκροταφείο της Καβάλας έσπασαν οικογενειακό τάφο στη Δράμα και έθαψαν την σορό του 76χρόνου.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας κατέκλυσαν από σήμερα το πρωί το νεκροταφείου του Αγίου Αθανασίου στη Δράμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr στο σημείο βρισκόταν και εισαγγελέας, παρουσία του οποίου ανοίχτηκε ο τάφος και βρέθηκε τυλιγμένη σε νάιλον η σορός του ηλικιωμένου.

Η δεύτερη σύζυγος του ηλικιωμένου άνδρα ανακάλυψε κατά τη διάρκεια της κηδείας στην Καβάλα, πως μέσα στο φέρετρο δεν βρισκόταν ο άνδρας της, αλλά κάποια άχυρα. Έτσι οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα προκειμένου να εντοπίσουν που βρίσκεται η σορός.

Στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας βρισκόταν το χωριό του 76χρόνου όπου και στράφηκαν οι έρευνες των αστυνομικών αρχών. Εκεί πράγματι εντοπίστηκε η κλεμμένη σορός του άνδρα μέσα σε έναν οικογενειακό τάφο.

Σημειώνεται πως στο συγκεκριμένο χωριό ο 76χρονος παντρεύτηκε για πρώτη φορά και απέκτησε τον γιο του που είναι ιερέας. Οι έρευνες της αστυνομίας έχουν στραφεί σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον του 76χρονου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις