Η πρέσβης της Αυστρίας στο δημαρχείο των Τρικάλων

Γέφυρες φιλίας και συνεργασίας έχτισαν ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ με την πρέσβη της Δημοκρατίας της Αυστρίας

Η Ερμίνα Πόπελερ (Mag. Hermine Poppeller) επισκέφθηκε τον Δημήτρη Παπαστεργίου στο δημαρχείο Τρικκαίων το πρωί του Σαββάτου 8 Μαΐου 2021.

Η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με έμφαση στις τεχνολογικές εξελίξεις, στην οικονομική δραστηριότητα και το παραγωγικό γίγνεσθαι των Τρικάλων, στον τουρισμό, με έμφαση στο Μύλο των Ξωτικών, και στον πολιτισμό.

Η κ. Πόπελερ και ο κ. Παπαστεργίου συζήτησαν εξελίξεις σε επίπεδο υλοποίησης των τεχνολογικών εφαρμογών προς όφελος του πολίτη. Για το λόγο αυτόν ο δήμαρχος Τρικκαίων ξενάγησε την πρέσβη στο controlroom της Smart Trikala, εξηγώντας τις δράσεις που ο δήμος έχει αναπτύξει και υλοποιεί για τη διοίκηση του δήμου και για τους πολίτες.

Η συνάντηση διεξήχθη με προοπτική για έναρξη συνεργασίας στον πολιτιστικό τομέα, στο πλαίσιο δράσεων της πρεσβείας.

Πολιτιστικού – τουριστικού χαρακτήρα ήταν και τα αναμνηστικά δώρα που προσέφερε ο δήμαρχος στην κ. Πόπελερ, Παρούσα στη συνάντηση από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων ήταν και η αντιδήμαρχος Έργων, Βασιλένα Μητσιάδη.

Περισσότερα σε Ειδήσεις