Αίγινα: Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι από Κινητές Μονάδες της Περιφέρειας Αττικής και τον ΙΣΑ

Δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο θα μπορούν να πραγματοποιήσουν οι πολίτες της Αίγινας αύριο Τρίτη 11/5

Επιδημιολογικό δειγματοληπτικό έλεγχο με Rapid και PCR Test θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τρίτη 11/5/21, στην Αίγινα τα κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, σε συνεργασία με την Επιτροπή Υγείας του Δήμου.

Η πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Δράσης «Ιπποκράτης», από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 03:00 μ.μ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας, με στόχο τη διερεύνηση πιθανών περιστατικών και τον περιορισμό εξάπλωσης της λοίμωξης Covid-19.

Με αφορμή τη δράση ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης επισήμανε ότι η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει έμπρακτα στην αποτελεσματικότερη πρόληψη, την προστασία των πολιτών και την προετοιμασία για την τουριστική περίοδο. «Η προληπτική διαδικασία, η άμεση εξέταση των κατοίκων του νησιού και η δυνατότητα προετοιμασίας για την ερχόμενη τουριστική περίοδο, αποτελεί βασικό στόχο της Περιφέρειας Αττικής. Η συνεργασία μας με τον δήμαρχο Αίγινας Γ. Ζορμπά και με τον ιατρό και μέλος της Επιτροπή Υγείας του Δήμου Α. Πολυδώρου, συμβάλει καθοριστικά προς αυτή την κατεύθυνση».

Περισσότερα σε Ειδήσεις