Βούλα: Στα δικαστήρια αύριο ο 34χρονος που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις

 

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων θα οδηγηθεί αύριο ο 34χρονος αλλοδαπός, που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις στην περιοχή της Βούλας-Βάρης στις 27/4 και συνελήφθη χθες σε καφετέρια στο Περιστέρι . 

 

Ο σάτυρος συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας στο Περιστέρι την ώρα που έπινε αμέριμνος τον καφέ του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Σημειώνεται ότι ο 34χρονος είναι παλιός γνώριμος των αρχών καθώς είχε πέσει στα χέρια των αστυνομικών πέρυσι το καλοκαίρι για διαρρήξεις οχημάτων και πάλι στα νότια προάστια.

Συγκλονιστική είναι η κατάθεση της 22χρονης κοπέλας που πρόλαβε και τον τράβηξε βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο.

«Ενώ ήμουν στον δρόμο, με πλησίασε ένας άνδρας που μιλούσε σπαστά αγγλικά. Κινήθηκε προς το μέρος μου και με έπιασε στο στήθος και στα οπίσθια. Άρχισα να φωνάζω και του είπα ότι θα καλέσω την αστυνομία. Εκείνος όμως δεν πτοήθηκε καθόλου. Όταν είδε ότι τον τραβούσα με το κινητό μου προσπάθησε να μου το αρπάξει» είπε η κοπέλα.

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις