Έπεσαν οι υπογραφές για αθλητικές υποδομές ύψους 218.000 ευρώ στον Δ. Τυρνάβου

Υπογράφηκε η Προγραμματική Σύμβαση του Έργου «Δημιουργία βοηθητικών γηπέδων και λοιπών αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Τυρνάβου» από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον δήμαρχο Τυρνάβου, Γιάννη Κόκουρα.

 

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 218.000 ευρώ, είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού και περιλαμβάνει:

* Κατασκευή δύο βοηθητικών γηπέδων ποδοσφαίρου 7Χ7 με συνθετικό χλοοτάπητα και τέσσερις ιστούς φωτισμού για έκαστο γήπεδο, παραπλεύρως των υφισταμένων γηπέδων στις Κοινότητες Δαμασίου και Αργυροπουλίου

Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στα δύο γήπεδα 5Χ5 της πόλης του Τυρνάβου.

Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης ανέρχεται σε 15 μήνες και ο δήμαρχος Τυρνάβου ευχαρίστησε τον υφυπουργό Αθλητισμού για το αμέριστο ενδιαφέρον του, προκειμένου να εκσυγχρονιστούν οι αθλητικές υποδομές της περιοχής.

Ο κ. Αυγενάκης, από την πλευρά του, τόνισε ότι «η αναβάθμιση, ο εκσυγχρονισμός και η κατασκευή κάθε αθλητικής εγκατάστασης, μικρής ή μεγάλης, είναι πρωταρχικό μέλημα της μεταρρυθμιστικής φιλοσοφίας μας. Σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές, εναρμονισμένες με τις περιβαλλοντικές πολιτικές, τις ανάγκες της εποχής και των τοπικών κοινωνιών, είναι προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη του αθλητισμού μας. Η νέα γενιά και συνολικά η αθλητική οικογένεια τις έχει ανάγκη και δουλεύουμε καθημερινά προς αυτή την κατεύθυνση για κάθε γωνιά της χώρας».

Περισσότερα σε Ειδήσεις