Γλυκά Νερά: Στο στόχαστρο των αστυνομικών ο "κοντός" - O δολοφόνος της 20χρονης

Εκ νέου στην Γ.Α.Δ.Α ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων για αναγνώριση - Στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης

Του Γιώργου Σόμπολου

Πληθώρα ευρημάτων έχει η αστυνομία στα χέρια της, όπως αποκάλυψε από χθες, Τετάρτη, το news2u.gr σχετικά με τους δολοφόνους της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της σήμανσης έχουν συγκεντρώσει αρκετό γενετικό υλικό προκειμένου να προχωρήσουν στην άμεση ταυτοποίηση των προσώπων τα οποία συμμετείχαν στην δολοφονική διάρρηξη στο σπίτι της τριμελούς οικογένειας.

Παρά το γεγονός ότι οι δράστες φορούσαν γάντια και κουκούλες, οι αρχές έχουν συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό ευρημάτων, τα οποία αναμένεται να φανεί εάν θα φανούν χρήσιμα στις περαιτέρω έρευνες ή όχι. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής αλλά και του τμήματος Διαρρηκτών/Ληστειών επικεντρώνουν τις έρευνές τους στον κοντό άντρα ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την άτυχη Caroline. Πρόκειται για τον άνδρα ο οποίος δεν μιλούσε καθόλου ελληνικά και συνεννοήθηκε με τους δράστες σε ξένη γλώσσα. Ήταν ο άνδρας ο οποίος "ανέλαβε να ηρεμήσει" την νεαρή μητέρα σύμφωνα με την κατάθεση του συζύγου της.

Τον 32χρονο χειριστή ελικοπτέρων, είχαν από κοντά οι δύο ψηλοί κακοποιοί, οι οποίοι ναι μεν μιλούσαν καλά ελληνικά, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν είναι Έλληνες. Για τους αστυνομικούς είναι δεδομένο πώς οι δράστες δεν ήταν τρεις αλλά τουλάχιστον τέσσερις, καθώς πρέπει να υπήρχε οδηγός-τσιλιαδόρος στο όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν από το σπίτι των Γλυκών Νερών. Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό αρχείων από κλειστά κυκλώματα καταγραφής ήχου και εικόνας από σπίτια και καταστήματα των Γλυκών Νερών αλλά και από άλλα κομβικά σημεία από τα οποία πιθανολογείται ότι πέρασαν για να διαφύγουν.

Οι δράστες έψαχναν επιπλέον χρήματα

Το σπίτι έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά από αστυνομικούς της σήμανσης. Είναι αναστατωμένο και έχει ερευνηθεί από άκρη σε άκρη από τους δολοφόνους, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι αξιωματικοί που συμμετέχουν στις έρευνες. Οι δράστες, επέμεναν να ψάχνουν για επιπλέον χρήματα, καθώς φαίνεται ότι δεν πίστευαν πως στο σπίτι υπήρχαν μόνο τα χρήματα που τους υπέδειξε από την πρώτη στιγμή και χωρίς δεύτερη κουβέντα ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων. Επί μια ώρα, εκτιμούν οι αστυνομικοί βάσει όσων έχει καταθέσει ο 32χρονος αλλά και από την εικόνα του αναστατωμένου σπιτιού, ότι έψαχναν οι δολοφόνοι.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τις επόμενες ώρες οι αστυνομικοί αναμένεται να καλέσουν τον πατέρα του μόλις 11 μηνών βρέφους να έρθει εκ νέου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας όπου θα κληθεί να ακούσει ανθρώπους να μιλούν διαφορετικές γλώσσες. Αλβανικά, Ρώσικα, Γεωργιανά και Ρομά.

Και όλα αυτά, προκειμένου να καταφέρουν να "ξεκλειδώσουν" από την μνήμη του λέξεις οι οποίες θα του θυμίσουν τις κουβέντες των δραστών, σε μια προσπάθεια να διαφανεί η εθνικότητα των δραστών. Ως προς τις κλήσεις, μετά και την επικήρυξη των δολοφόνων, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν λάβει ελάχιστα τηλεφωνήματα, τα οποία προς το παρόν αξιολογούνται, χωρίς έως τώρα, κάποιο να δείχνει σοβαρό.

Η τελευταία πράξη του δράματος, η κηδεία της άτυχης μητέρας και φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Πειραιά θα γίνει αύριο Παρασκευή στην γενέτειρα της, την Αλόννησο. Η επιθυμία της μητέρας της, είναι να ταφεί κοντά της, προκειμένου να μπορεί να την επισκέπτεται.

Περισσότερα σε Ειδήσεις