Περιφέρεια Πελοποννήσου: Διαδικτυακή εκδήλωση για το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου καλωσορίζει το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν και βάζει τη δική της σφραγίδα με μια ξεχωριστή δράση

Το Σάββατο, 15 Μαΐου και ώρα 10:00 το πρωί, η Περιφέρεια οργανώνει μια ποικιλόμορφη εκδήλωση βάζοντας ορισμένα σημεία αναφοράς στον χάρτη της Πελοποννήσου και θέλοντας να αναδείξει με αυτόν τον τρόπο πέρα από τις μοναδικές ομορφιές της και την εναλλακτικότητα των δραστηριοτήτων που μπορεί κανείς να απολαύσει στα μέρη της.

Για πρώτη φορά, σε LIVE διαδοχικές συνδέσεις θα εξελιχθεί μια δράση - διάρκειας μιας ώρας- που θα εκτείνεται σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα. Ένα νοητό ταξίδι που ξεκινά από την Κορινθία, ακολουθεί μια διαδρομή που περνά από Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία και έχει ως τελευταίο σταθμό τη Μεσσηνία.

Στη διάρκειά του θα γνωρίσουμε περιοχές και δραστηριότητες που θα εξελίσσονται, όπως bungee jumping, περιπατητικός τουρισμός ποδήλατο βουνού, ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, rafting, κατάβαση φαραγγιών, αναρρίχηση, πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς, θαλάσσιο κανό, ιππασία και άλλες εκπλήξεις στις απευθείας συνδέσεις με τις περιοχές! Άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον κάθε χώρο θα μεταδώσουν εμπειρίες, αλλά και συμβουλές, για το πώς μπορούμε να απολαύσουμε με ασφάλεια αυτού του είδους τις δραστηριότητες για τις οποίες προσφέρεται η Περιφέρεια και η χώρα μας.

Συγκεκριμένα από τις 10 έως τις 11 το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου, τηλεθεατές και χρήστες του διαδικτύου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ελεύθερα μέσω των καναλιών Youtube, Facebook και Instagram της ιστοσελίδας Μythical Peloponnese της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δράσεις που δημιουργούν συναισθήματα και εμπειρίες δεμένες με την Ελλάδα, και, τις οποίες μπορεί να βιώσει ο επισκέπτης επιλέγοντας το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας ως προορισμό.

  • Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
  • Συντονιστείτε μέσω του παρακάτω συνδέσμου στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=E1zRA4UiLWM αλλά στα τουριστικά social media της Περιφέρειας Facebook: Mythical Peloponnese και Instagram: mythicalpeloponnese για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση.

Περισσότερα σε Ειδήσεις