ΠΟΕΔΗΝ: Τι μέλλει γενέσθαι με τα ραντεβού για μονοδοσικό εμβόλιο

Μεταναστεύουν στα νησιά τα...μονοδοσικά εμβόλια, καθώς προωθείται ο εμβολιασμός των κατοίκων τους, αφού ο τουρισμός αναμένεται να φέρει πλήθη ανθρώπων σε αυτά. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, καταγγέλλει ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν στην ομοσπονδία νοσοκομειακών, η εμβολιαστική γραμμή για το μονοδοσικό εμβόλιο σταματάτει από αύριο 19/5 στην ηπειρωτική χώρα.

Τα μονοδοσικά εμβόλια μεταφέρονται στα νησιά προκειμένου να ολοκληρωθεί η επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, που ζητάει διευκρινήσεις από το υπουργείο Υγείας για το τι θα γίνει με τα προγραμματισμένα ραντεβού στην ηπειρωτική χώρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

Ενημερωθήκαμε από Νοσοκομεία της ηπειρωτικής χώρας όπως Αγρίνιο, Μεσολόγγι, ΑΤΤΙΚΟ, Πάτρα κ.α., ότι από αύριο 19/5 σταματάει ο εμβολιασμός κατά του κοροναϊού με το μονοδοσικό εμβόλιο. Τα νοσοκομεία κλείνουν τη συγκεκριμένη εμβολιαστική γραμμή. Τα μονοδοσικά εμβόλια μεταφέρονται στα νησιά για τον εμβολιασμό των κατοίκων.

Από τη περασμένη εβδομάδα προειδοποιήσαμε ότι το σχέδιο… «Γαλάζια Ελευθερία» για εμβολιασμό των μόνιμων κατοίκων των νησιών εως τέλος Ιουνίου δεν βγαίνει. Θα πρέπει να μας εξηγήσουν τι γίνεται με τα ραντεβού από αύριο για το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Περισσότερα σε Ειδήσεις