Μαγνησία: Αποφασίζει το Πρωτοδικείο για το παιδί του διπλού φονικού

Καθώς το Πανελλήνιο είναι ακόμα συγκλονισμένο από την υπόθεση του διπλού φονικού, η προσοχή πλέον στρέφεται στο άτυχο, 2,5 ετών παιδί που απέμεινε ουσιαστικά χωρίς τους γονείς του. Το Πρωτοδικείο Βόλου είναι έτοιμο να αποφανθεί για την επιμέλεια του παιδιού ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει οι προτάσεις σχετικά με το θέμα.

Με παραγγελία της Εισαγγελίας διενεργήθηκε κοινωνική έρευνα, η οποία κατέληξε στην πρότασή της να αναλάβουν οριστικά την επιμέλεια του παιδιού οι γονείς της δολοφονημένης μητέρας του, με παράλληλη αφαίρεση της επιμέλειας του παιδιού από τον πατέρα του. Έτσι θεωρούν οι αρχές πως το παιδάκι θα μπορέσει να μεγαλώσει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και τη μεγαλύτερη ασφάλεια. Επίσης, θεωρείται ο καλύτερος τρόπος για την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού, καθώς θα βρίσκεται δίπλα σε πρόσωπα γνώριμα.

Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο συνέβη στην Μακρινίτσα του Πηλίου στις 5 Απριλίου, όταν ο πατέρας του παιδιού σκότωσε την 28χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού, καθώς και τον 30χρονο αδελφό της, μπροστά στα μάτια της μητέρας τους.

Περισσότερα σε Ειδήσεις