Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προφυλακίστηκε ο Γεωργιανός για ληστεία στο Πικέρμι

Οι αρχές φέρεται να ερευνούν τον Γεωργιανό για την πιθανή του εμπλοκή στην δολοφονία της 20χρόνης Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά από την απολογία ο Γεωργιανός που κατηγορείται για ληστεία στο Πικέρμι ενώ συνδέθηκε με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Ωστόσο, ο δικηγόρος του ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα.

Η ληστεία στο Πικέρμι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 36χρονος αλλοδαπός εμπλέκεται στη ληστεία και τον άγριο ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής βοηθού του, κατά την εισβολή ομάδας κακοποιών στο σπίτι τους στο Πικέρμι τον περασμένο Μάρτιο. Και στην Αστυνομία εξετάζουν με πολλή προσοχή το γεγονός ότι ενώ η ληστεία διαπράχθηκε πριν από περίπου 70 ημέρες, ο Γεωργιανός προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα, αμέσως μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Οι έρευνες για την εμπλοκή στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζουν να εστιάζονται σε σεσημασμένους κακοποιούς, που έχουν διαπράξει με ιδιαίτερη βιαιότητα ληστείες, ενώ τα εργαστηριακά ευρήματα από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου οι τρεις κακοποιοί παρέμειναν για πολλή ώρα, αναμένεται να «ρίξουν φως» στην υπόθεση.

Από την ΕΛ.ΑΣ δέχτηκε ερώτηση και για τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Ο Γεωργιανός ύποπτος αρνείται πεισματικά οποιαδήποτε ανάμιξη στο έγκλημα, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την 11η ανακρίτρια για ληστείες κατά συρροή και σωματική βλάβη.

Πιο αναλυτικά, αυτό που τον «καίει» τον Γεωργιανό είναι το DNA που βρέθηκε σε αντικείμενο στο σπίτι στο Πικέρμι. Επίσης, ύποπτο θεωρείται το γεγονός ότι η απόπειρά του να διαφύγει εκτός συνόρων έρχεται 70 ολόκληρες ημέρες μετά τη ληστεία στο Πικέρμι, και λίγες ημέρες μετά το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Τα στελέχη της Ασφάλειας μάλιστα τον ρώτησαν να αποκαλύψει αν γνωρίζει κάτι για την δολοφονία της Καρολάιν και εκείνος φέρεται να απάντησε: «Αφήστε με να το σκεφτώ».

Περισσότερα σε Ειδήσεις