Αλεποχώρι - Φωτιά: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με εντολή της ΕΛΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το μέτωπο πυρκαγιάς στο Αλεποχώρι όπου εκκενώνονται οικισμοί και γίνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με εντολή της ΕΛΑΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ΕΛΑΣ στην ευρύτερη περιοχή του Αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία:

  • Διασταύρωση Αλεποχωρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σχινό
  • Στο ύψος του 21ου χλμ της επαρχιακής οδού Μεγάρων - Αλεποχωρίου, προς Αλεποχώρι
  • Στην οδό Χρυσανθέμων στην περιοχή Δελφίνια, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάζι
  • Στην οδό Αγίου Ηλία με κατεύθυνση προς την περιοχή Σώρα
  • Στην επαρχιακή οδό Μεγάρων - Αλεποχωρίου, από το ύψος του βενζινάδικου ΕΚΟ, στο ρεύμα προς Αλερποχώρι, περιοχή Πευκενέας
  • Στην οδό Χανίων, περιοχή Κρύα Βρύση
  • Στην οδό Μοράβα, από το εθνικό στάδιο Μεγάρων προς Καβελάρι.

Επίσης, διακόπηκε και η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Μεγάρων- Αλεποχωρίου, από το ύψος της οδού Αγίου Στεφάνου, στο ρεύμα προς Αλεποχώρι.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων για την φωτιά στο Αλεποχώρι

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές κατοίκων για τον πύρινο εφιάλτη που βίωσαν από την μεγάλη φωτιά στην Κορινθία. Άνθρωποι που ζουν στην περιοχή περιγράφουν με λεπτομέρειες την αγωνία τους , καθώς και την περιβαλλοντική καταστροφή που αφήνει πίσω της η πύρινη λαίλαπα.

Η κάτοικος της περιοχής Σ.Χ που μίλησε στο kedenews περιγράφει με λεπτομέρειες την εικόνα που αντίκρυσε καθώς και την καταστροφή που υπέστη το φυσικό περιβάλλον της περιοχής : «Τα σπίτια χαμηλά τα ευνόησε ο αέρας ο συγκεκριμένος…ήταν στα 300 μέτρα πίσω από το σπίτι μας. Αλλά πάει προς τα πίσω μας και δεν μας έπιασε. Έχει καεί αυτό το υπέροχο βουνό του Αλεποχωρίου και προς Γεράνεια όρη. Μια δυστυχία και θλίψη. Αυτό μόνο. Χάθηκε ένας θησαυρός».

Περισσότερα σε Ειδήσεις