Πύργος: Άδικο και βασανιστικό τέλος από λάθος για 60χρονη γυναίκα

Άδικα γράφτηκε η τελευταία πράξη της ζωής για μια 60χρονη γυναίκα στον Πύργο. Η άτυχη γυναίκα, το τελευταίο διάστημα, ταλαιπωρήθηκε αρκετά με την υγεία της, ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια πραγματοποιούσε αιμοκάθαρση, αντιμετωπίζοντας συν τοις άλλοις και κινητικά προβλήματα. Μια λάθος κίνησή της όμως έμελλε να είναι και η καταδίκη της, όταν τράβηξε τα καλώδια της αιμοκάθαρσης και εν συνεχεία αιμορράγησε μέχρι θανάτου, στο ίδιο της το σπίτι.

Η 60χρονη γυναίκα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης επέστρεψε στο σπίτι της από το νοσοκομείο του Πύργου όπου πήγαινε καθημερινά για την αιμοκάθαρση και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της μέχρι να κοιμηθεί. Χθες το πρωί, ο σύζυγός της την βρήκε στο κρεβάτι χωρίς τις αισθήσεις μέσα σε μια λίμνη αίματος αφού είχαν βγει τα καλώδια της αιμοκάθαρσης και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός της προήλθε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο σύζυγός της ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε στο σπίτι σε μόλις οκτώ λεπτά για να παραλάβει την άτυχη γυναίκα όμως ήταν ήδη πολύ αργά, αφού μόλις έφτασαν στο Νοσοκομείο, απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Περισσότερα σε Ειδήσεις