Ηράκλειο: Στο χειρουργείο η 44χρόνη που εμβολιάστηκε με AstraZeneca

Μετά από σοβαρές επιπλοκές οι θεράποντες ιατροί της 44χρόνης έκριναν αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου

Η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, μετά την εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη χθες το μεσημέρι, θεωρήθηκε αναγκαίο από τους θεράποντες ιατρούς να υποβληθεί σε επέμβαση, ενώ ήδη ενημερώθηκαν και η συγγενείς της.

Υπενθυμίζεται πως η 44χρονη είχε εισαχθεί αρχικά στην Αιματολογική Κλινική του Βενιζελείου με θρόμβωση στο κεφάλι και από εκεί, διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ όπου και παραμένει.

Οι επιστήμονες της Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνισης του ΕΟΦ μετά από έκτακτη συνεδρίαση που είχαν πραγματοποιήσει, κατέληξαν σε προσωρινό πόρισμα για πιθανή συσχέτιση του εμβολίου με τα περιστατικά θρομβώσεων όσον αφορά στην περίπτωση της 44χρονης γυναίκας αλλά και του 35χρονου που επέστρεψε γερός και δυνατός στο σπίτι του. Ο τελευταίος αναμένεται να ζητήσει αποζημίωση μετά τα όσα βίωσε και την ταλαιπωρία που υπέστη.

Την ίδια ώρα η 47χρονη μητέρα δύο παιδιών παρουσιάζει μία μικρή βελτίωση, ενώ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με θρόμβωση στην καρωτίδα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις