Γλυκά Νερά: Σκίτσο του υπόπτου στo μικροσκόπιο των Αρχών

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά έχει στα χέρια της η Αστυνομία, την ώρα που τα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση πληθαίνουν

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής σχημάτισε ηλεκτρονικά το σκίτσο του «κοντού» δολοφόνου, μετά τις περιγραφές που έδωσε ο σύζυγός της και όπως αναφέρει ο ίδιος η εικόνα που έχουν πλησιάζει πάρα πολύ σε αυτό που μπόρεσε να δει όντας δεμένος.

Αυτή η περιγραφή και το σκίτσο έχει μικρύνει τη λίστα των υπόπτων σε 30-35 άτομα από τα τουλάχιστον 150 που ήταν αρχικά οι σεσημασμένοι που έψαχναν οι Αρχές.

Παράλληλα, υπάρχουν αρκετά «ορφανά» δείγματα DNA στη σοφίτα, όπου σκότωσαν την 20χρονη μητέρα, ωστόσο προς το παρόν δεν φαίνεται να ταυτοποιούνται με την Τράπεζα Δεδομένων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Επιπλέον, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται τουλάχιστον τρία ύποπτα οχήματα που το κρίσιμο χρονικό διάστημα έχουν αποτυπωθεί σε κάμερες ασφαλείας και σε βίντεο, ωστόσο ακόμα δεν έχει πιστοποιηθεί αν είναι ένα από αυτά που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Πάντως, οι έρευνες βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο σε ό,τι αφορά στην ταυτοποίηση ενός εκ των δραστών.

Αναζητούν στις φυλακές Αλικαρνασσού πληροφοριοδότες

Παράλληλα, με κάθε δυνατό τρόπο επιχειρείται από την ΕΛ.ΑΣ. να υπάρξει προσέγγιση κομβικών πληροφοριοδοτών εντός των φυλακών για την υπόθεση των Γλυκών Νερών, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στις φυλακές Αλικαρνασσού διαβιβάστηκε έγγραφο από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με το οποίο ζητούσε λίστα αποφυλακισθέντων για ειδεχθή εγκλήματα, όπως οι ληστείες μετά φόνου ή οι βιαιοπραγίες στη διάρκεια ληστειών, με έμφαση κυρίως σε συγκεκριμένες ομάδες εγκλείστων το modus operandi των οποίων συνάδει με το προφίλ των καταζητούμενων δραστών στα Γλυκά Νερά. Αυτό είναι το ένα σκέλος.

Το δεύτερο και σοβαρότερο σκέλος στο οποίο προσδίδεται και μεγαλύτερη βαρύτητα, είναι να υπάρξει «διείσδυση» στο άβατο των Γεωργιανών κρατουμένων, σε μία προσπάθεια άντλησης κρίσιμων πληροφοριών. Αυτό σίγουρα είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο, όχι όμως και ακατόρθωτο με το σωστό δέλεαρ.

Περισσότερα σε Ειδήσεις