Θέατρο Εμπρός: Επιχείρηση ανακατάληψης από την αστυνομία

Παιχνίδι εξουσίας παίζεται, εδώ και λίγες μέρες, στο θέατρο. Το ντόμινο με την κατάσταση του χώρου συνεχίζεται, καθώς η αστυνομία βρίσκεται ήδη εκεί και ετοιμάζει την ανακατάληψη του χώρου, με συνεργεία να ετοιμάζονται να σφραγίσουν και πάλι τον χώρο. 

Στο κτήριο που τελούσε υπό κατάληψη έγινε επιχείρηση της Αστυνομίας την περασμένη Τετάρτη με τον χώρο να εκκενώνεται και εν συνεχεία να σφραγίζεται. Πόρτες και παράθυρα κυριολεκτικά χτίστηκαν καθώς συνεργεία τοποθέτησαν τσιμεντόλιθους ώστε να σφραγίσουν το κτήριο.

Το Σαββατοκύριακο ωστόσο ομάδες έσπασαν τους πρόχειρους τοίχους που είχαν ανεγερθεί και ανακατέλαβαν το κτήριο. Το πρωί της Δευτέρας δυνάμεις της αστυνομίας επιχειρούν και πάλι στο σημείο, με την κατάσταση να είναι έκρυθμη πλέον.

Αυτή τη φορά, τις αστυνομικές δυνάμεις συνοδεύουν συνεργεία που σκοπεύουν να εγκαταστήσουν βαριές λαμαρίνες, ώστε να εμποδιστεί η εκ νέου κατάληψη του χώρου. Την ίδια στιγμή, η κατάσταση δείχνει να κλιμακώνεται, καθώς τα μέλη της ομάδας που είχαν καταλάβει αρχικά το χώρο, καλούν σε κινητοποιήσεις, ώστε να εμποδιστεί η επιχείρηση της αστυνομίας.

Περισσότερα σε Ειδήσεις