Αποκαλύψεις για τον εμβολισμό της Mercedes του αστυνομικού διευθυντή της Ρόδου

Για πρωτόγνωρο περιστατικό κάνει λόγο ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Δωδεκανήσου που αφορά τον εμβολισμό του αυτοκινήτου του διοικητή της Ρόδου

Αναφορικά με τα κίνητρα του δράστη, ο οποίος αμέσως μετά τον εμβολισμό, φέροντας το υπηρεσιακό του όπλο, πήγε στην υπηρεσία και έσπασε την πόρτα του γραφείου του διοικητή, τον οποίο αναζητούσε, ο Μανώλης Ανδρουλάκης είπε ότι "κάποιοι συζητάνε για κάποιες μεταθέσεις, κάποιοι για κάποια Επιτροπή που ήταν να περάσει ο εν λόγω αστυνομικός.

Ήταν μια επιτροπή για το αν θα μπορούσε να συνεχίσει να κρατά το όπλο. Οι αστυνομικοί περνάμε από τέτοιες επιτροπές συχνά. Όμως ότι και να ήταν, υπάρχουν διαδικασίες τυπικές που μπορεί να ακολουθήσει κάθε συνάδελφος", ενώ προσέθεσε ότι ακούγονται και πολλά σε επίπεδο φημών και κουτσομπολιού για άλλου είδους διαφορές των δύο ανδρών.

Όπως σημείωσε, στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" "υπήρχε μια υπηρεσιακή αντιπαράθεση μεταξύ τους το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το περιστατικό"

"Η υπόθεση ήδη έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και αύριο θα γίνει το δικαστήριο. Ο συνάδελφος έχει διατηρήσει το δικαίωμα της σιωπής και ότι είναι θα τα πει στο δικαστήριο και θα μάθουμε και εμείς και από την δίκη και από την ΕΔΕ τις απαντήσεις που περιμένουμε όλοι μας", επεσήμανε ο κ. Ανδρουλάκης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις