Αυτός είναι ο 48χρονος δάσκαλος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες

Κατηγορείται ότι έστελνε αισχρά μηνύματα σε μαθήτριες του, μόλις 9 και 10 ετών

Του Γιώργου Σόμπολου

Στον ανακριτή Αθηνών οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 48χρονος δάσκαλος Δημοτικού Σχολείου στα νότια προάστια της Αθήνας ο οποίος κατηγορείται πώς έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε μαθήτριες 8 και 9 ετών. Ο κατηγορούμενος ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και σήμερα μεταφέρθηκε στο κτίριο 9 της εισαγγελίας Αθηνών στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Τώρα, ο ίδιος θα κληθεί να δώσει τις εξηγήσεις του για τα ερωτικά μηνύματα που έστελνε σε μαθήτριες της πέμπτης δημοτικού. Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε όταν μαθήτριες αποκάλυψαν στους γονείς τους τα μηνύματα που δέχονται από τον συγκεκριμένο άνδρα. Απευθύνθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και εν συνεχεία στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Τα μηνύματα στέλνονται μέσω των υπηρεσιών viber, messenger και Skype, προκαλώντας πραγματική εντύπωση το θράσος του, αφού μέσα σε λίγα 24ωρα φαίνεται να είχε στείλει πολλά και προκλητικά μηνύματα. Τα μηνύματα έχουν παραδοθεί στους αστυνομικούς ενώ μετά την έφοδο των αρχών στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ο υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο και άλλα ηλεκτρονικά μηχανήματα τα οποία εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποστηρίξει στην απολογία του ότι προσπαθούσε να ενημερώσει τα παιδιά γιατί τον τρόπο με τον οποίο κάποιος θα μπορούσε να τους προσεγγίσει για να τους κάνει κακό. Θεωρεί, κατά τα λεγόμενα του δηλαδή ότι λειτουργούσε συμβουλευτικά και πως δεν είχε στόχο την ερωτική προσέγγιση των παιδιών.

Και μέσα σε όλα αυτά, ο κατηγορούμενος, που είναι πατέρας δύο παιδιών, αρνείται τα πάντα με τους αστυνομικούς πάντως να εμφανίζονται απόλυτα βέβαιοι, βάσει των ευρημάτων, πως ο 48χρονος θα προφυλακιστεί.

Περισσότερα σε Ειδήσεις