Νάξος: Γλέντι βάφτισης με πάνω από 400 άτομα καλεσμένους

Σύμφωνα με τις καταγγελίες κανένας από τους καλεσμένους δεν φόραγε μάσκα αλλά ούτε και υπήρχαν οι απαραίτητες αποστάσεις

Σάλος ξέσπασε στην Νάξο από βάπτιση στο γλέντι της οποίας μαζεύτηκαν περισσότερα από 400 άτομα.

Όπως αναφέρει το naxostimes.gr, η βάπτιση έγινε το Σάββατο το μεσημέρι και ακολούθησε το γλέντι με τοπικά όργανα, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε παραλιακό μαγαζί.

«Το μαγαζί ήταν πατείς με, πατώ σε, χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών και όλα αυτά την ώρα που η Νάξος το τελευταίο διάστημα είχε παρουσιάσει επιδημιολογική έξαρση» σημειώνει η καταγγέλλουσα στο naxostimes.gr. «Στα τραπέζια δεν τηρούνταν οι αποστάσεις και φυσικά, λες και δε συμβαίνει τίποτα, κανένας δε φορούσε μάσκα» συμπληρώνει.

Στο κορονογλέντι αναφέρθηκε και ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Η βάπτιση αυτή πράγματι συνέβη και ο ιδιοκτήτης του κέντρου ήταν και ο άνθρωπος που έκανε τη βάπτιση. Είναι μεμονωμένο περιστατικό στο νησί αυτό. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα τηρούνται και το 2020 το αποδείξαμε ως Δήμος και ως κοινωνία. Τηρήθηκαν τα μέτρα και όποιες παραβατικές συμπεριφορές υπήρξαν, παρενέβησαν η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές και σε κάποιες περιπτώσεις έκλεισαν και κάποια καταστήματα που δεν τηρούσαν τα υγειονομικά μέτρα».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως: «Δεν υπήρξε κάποια καταγγελία για την συγκεκριμένη βάπτιση και μας είπαν ότι τηρήθηκαν τα μέτρα. Τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα, δεν μπορώ να το ξέρω γιατί δεν ήμουν παρών. Αυτό μπορεί να είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό».

Περισσότερα σε Ειδήσεις