Έναρξη για το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας

Με τη συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου κάνει έναρξη το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας, το Σάββατο 12 Ιουνίου.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία μετά από ένα χρόνο, να ακούσει αγαπημένα τραγούδια -πολιτικά και ερωτικά- καθώς και νέες δημιουργίες από την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τίτλο «Αντίλαλος».

Μαζί του θα βρίσκονται οι μόνιμοι συνεργάτες του, Αντρέας Αποστόλου (ενορχηστρώσεις), καθώς και στα φωνητικά η Μαίρη Μπρόζη και ο Απόστολος Μόσιος.

Σημειώνεται ότι η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους, με αριθμημένες θέσεις. Θα επιτρέπεται η αγορά εισιτηρίων σε γκρουπ των 2, 3 και 4 ατόμων, ενώ θα υπάρχουν περιορισμένες θέσεις του ενός ατόμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δμου Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη, όπως τονίζεται, θα εφαρμοστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά την ημερομηνία της συναυλίας, για τους θερινούς χώρους πολιτισμού, ενώ οι θύρες εισόδου και εξόδου των θεατών στον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας, θα είναι διαφορετικές. Επίσης θα πραγματοποιείται σταδιακή είσοδος και έξοδος, με τήρηση προβλεπόμενης απόστασης.

Η ώρα έναρξης της συναυλίας έχει οριστεί για τις 9:30 το βράδυ, ενώ οι πόρτες θα ανοίξουν στις 7:30 το απόγευμα.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ

Περισσότερα σε Ειδήσεις