Ρόδος: Σε κρίσιμη κατάσταση 18χρονη που έπεσε από ταράτσα βίλας

Άγνωστα τα αίτια της πτώσης της νεαρής κοπέλας. Κι ενώ όλα είναι ανοιχτά και οι γονείς του κοριτσιού έρχονται κοντά της για να τη στηρίξουν στη γενναία μάχη της για να κρατηθεί στη ζωή, αναμένονται οι καταθέσεις των φίλων της, που έκαναν και την κλήση στο ΕΚΑΒ.

Η νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από την ταράτσα βίλας, την οποία είχε νοικιάσει με την παρέα της και όπου διέμεναν στην περιοχή της Νότιας Ρόδου.

Το ΕΚΑΒ έλαβε κλήση λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα από το κέντρο έκτακτης ανάγκης (112) το οποίο έδινε το στίγμα στην περιοχή Βληχά. Η νεαρή βρέθηκε τραυματισμένη σοβαρά στο κεφάλι χωρίς τις αισθήσεις της. Την κλήση στο ΕΚΑΒ έκαναν τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, που είχαν έρθει μαζί της στη Ρόδο για να περάσουν τις διακοπές τους. Κανείς δεν γνωρίζει κάτω από ποιές συνθήκες σημειώθηκε το θλίβερό περιστατικό. Αναμένεται να παρθούν καταθέσεις από τα υπολοιπα μέλη της παρέας.

Η νεαρή κοπέλα, μεταφέρθηκε λίγη ώρα μετά στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν σοβαρότατο τραύμα στο κεφάλι. Αμέσως αποφασίστηκε να μπει στο χειρουργείο, όπου οι αρμόδιοι γιατροί έδωσαν τη δική τους μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Περισσότερα σε Ειδήσεις