Σεξουαλική επίθεση σε λεωφορείο: Συνελήφθη δράστης που αυτοϊκανοποιήθηκε πάνω σε κοπέλα

Οι αστυνομικοί ερευνούν εάν ο δράστης που συνελήφθη συνδέεται και με την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε η 19χρόνη κοπέλα σε λεωφορείο στην Ομόνοια

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχληση που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, δηλαδή ένα 24ωρο πριν την επίθεση σε βάρος της 19χρόνης, σε λεωφορείο στην Ομόνοια.

Οι αρχές ερευνούν εάν πρόκειται για τον ίδιο δράστη που επιτέθηκε στην 19χρόνη κοπέλα, αν δηλαδή αφέθηκε ελεύθερος και ξαναχτύπησε την ίδια ημέρα ή αν πρόκειται για δυο διαφορετικές περιπτώσεις.

Την «κάρφωνε» με τα μάτια

Το αδιανόητο συμβάν στο λεωφορείο Β9 σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Όπως κατήγγειλε στο Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα η κοπέλα, ενώ βρισκόταν στο όχημα ο ανώμαλος Αιγύπτιος την πλησίασε και αφού άρχισε να την «καρφώνει» επίμονα με τα μάτια, χωρίς ίχνος ντροπής και αδιαφορώντας για το γεγονός ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο κόσμο, ξεκουμπώνει το παντελόνι και αρχίζει να αυτοϊκανοποιείται.

Η κοπέλα έντρομη βάζει τις φωνές και οι επιβάτες μόλις τον βλέπουν ορμούν πάνω του και τον ακινητοποιούν. Αμέσως καλούν την Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα ο ανώμαλος επιβάτης οδηγείται στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις