Δήμος Σαρωνικού: Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 21η εθελοντική αιμοδοσία

Ο δήμος Σαρωνικού πραγματοποίησε σήμερα την 21η εθελοντική αιμοδοσία συγκεντρώνοντας 32 φιάλες για την Τράπεζα αίματος του δήμου

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή η 21η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Σαρωνικού υπό τον συντονισμό της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνης αιμοδοσίας του δήμου κυρίας Δήμητρας Ράπτη, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. «Γ. Γεννηματάς», στην κεντρική πλατεία Καλυβίων (κτίριο Σαράντη) προσθέτοντας 32 επιπλέον φιάλες στην Τράπεζα Αίματος του δήμου μας.

Περισσότεροι από 40 πολίτες αναγνωρίζοντας τις τεράστιες ανάγκες για αίμα – ιδιαίτερα εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης και της πανδημίας λόγω του Covid-19, προσήλθαν εθελοντικά, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του δήμου για να προσφέρουν αίμα, δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμος Σαρωνικού εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες του σε όλους τους πολίτες – εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι έδειξαν εμπράκτως για ακόμα μια φορά την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο.

Περισσότερα σε Ειδήσεις