Πετρούπολη - ανήλικοι: Βόλτα με αυτοκίνητο και ζημιές στο πέρασμά τους

Διάθεση για...βόλτα με το αυτοκίνητο του πατέρα τους είχαν δύο ανήλικοι στην Πετρούπολη. Και, φυσικά, τι καλύτερο από τα "πουλήσουν λίγη μούρη'', όπως λένε οι νεαροί, στους συμμαθητές τους, κάνοντας επικίνδυνα κόλπα έξω από το σχολείο τους; Αυτό το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο 8ο Δημοτικό σχολείο, με την αστυνομία να επεμβαίνει στην αγωνιώδη κλήση περιοίκων. 

Φτάνοντας έξω από το σχολείο και πιθανόν για να προκαλέσουν εντύπωση, οι δύο ανήλικοι άρχισαν τα τετ-α-κε με αποτέλεσμα να χάσουν τον έλεγχο του οχήματος προκαλώντας σημαντικές φθορές σε άλλα σταθμευμένα οχήματα καθώς και τον τραυματισμό γονέα που περίμενε να σχολάσει το παιδί του.

Οι περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση για να ακολουθήσει καταδίωξη των δυο νεαρών. «Τους καταδίωξε η αστυνομία και από τον πανικό τους παράτησαν το αυτοκίνητο τους εν κίνηση έξω από το δημοτικό σχολείο. Το αυτοκίνητο ακυβέρνητο έπεσε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας γονιός ενώ περίμενε να σχολάσει το παιδί του. Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα αφού σε λίγη ώρα θα σχόλαγαν και οι υπόλοιποι μαθητές», δήλωσε χαρακτηριστικά περίοικος.

Περισσότερα σε Ειδήσεις