Φθιώτιδα: Συνελήφθη δράστης για δολοφονική επίθεση σε ντελιβερά

περιπολικό
(EUROKINISSI-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (1/6) ένας ακόμη εμπλεκόμενος στη δολοφονική επίθεση που είχε σημειωθεί τον Αύγουστο του 2020 σε βάρους νεαρού ντελιβερά στην περιοχή της Ελάτειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το lamiareport, πρόκειται για έναν Αλβανό υπήκοο, η σύλληψη του οποίου έγινε από το ΑΤ Αμφίκλειας σε εκτέλεση Εντάλματος του Ανακριτή Λαμίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (3/6) ενώπιον του Ανακριτή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Κατά τις βραδινές ώρες της 13ης Αυγούστου του 2020 ένας ντελιβεράς δέχθηκε επίθεση από 4 ή 5 άτομα. Αφού πρώτα τον καταδίωξαν με τα πόδια αναγκάζοντάς τον να εγκαταλείψει το μηχανάκι φράζοντάς του το δρόμο, του επιτέθηκαν ξυλοκοπώντας τον πολύ άσχημα. Το θύμα είχε διακομιστεί αρχικά στο νοσοκομείο Λιβαδειάς και στη συνέχεια αφού διασωληνώθηκε μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Τον περασμένο Μάρτιο, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας είχαν συλληφθεί τρία άτομα, δύο άνδρες (έναν Έλληνα και έναν με καταγωγή από την  Αλβανία) και μία γυναίκα (ως ηθικός αυτουργός) για την ίδια υπόθεση. Στην υπόθεση εμπλεκόταν ένας ακόμη αλλοδαπός - όπως και οι άλλοι τρεις - που είχαν απασχολήσει τις αρχές και για υποθέσεις ναρκωτικών.

Περισσότερα σε Ειδήσεις