Σύνταγμα: Δέρνει και κλέβει στα...8 του έτη!

Ξυλοδαρμός και ληστεία από Ρομά
EUROKINISSI

Αρνητικό ρεκόρ στο νεαρό της ηλικίας για την παρανομία, καθώς ένας από τους δράστες του περιστατικού ληστείας και ξυλοδαρμού που θα αναφέρουμε, είναι ηλικίας μόλις οκτώ ετών. 

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πλατεία Συντάγματος. Δύο δεκαπεντάχρονα αγόρια έκαναν αμέριμνα το αγαπημένο τους χόμπι, έκαναν skateboard. Σε ανύποπτο χρόνο, ένα νεαρό παιδί τους πλησίασε για να ζητήσει να δανειστεί για λίγο το ποδήλατό τους. Πριν καν αντιληφθούν τι συμβαίνει, από το πουθενά βρέθηκαν να ξυλοκοπούνται αγρίως από άλλους δύο 15χρονους που εμφανίστηκαν από το πουθενά. Οι θρασύτατοι ληστές άρπαξαν τα κινητά των νεαρών και τράπηκαν σε φυγή. 

Κι εδώ λειτούργησε το άψογο ένστικτο των δύο θυμάτων. Με ψυχραιμία ειδοποίησαν διερχόμενο αστυνομικό, ο οποίος έδωσε το ανάλογο σήμα σε συναδέλφους του της ΟΠΚΕ, οι οποίοι εντόπισαν και λίγη ώρα αργότερα συνέλαβαν τους δράστες. Πρόκειται για τρεις Ρομά, δύο 15χρονους και έναν...8χρονο. Η αστυνομία ερευνά αν ο 8χρονος μαζί με τους δύο 15χρονους έχουν διαπράξει και άλλες ληστείες. 

Περισσότερα σε Ειδήσεις