Πρύτανης ΑΠΘ για κορονοπάρτι: «Αλόγιστες, ανεύθυνες, αντικανονικές συμπεριφορές»

Για το πάρτι που στήθηκε τα βράδυ του Σαββάτου στο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, τοποθετήθηκε νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ο πρύτανης, Νίκος Παπαϊωάνου. Για «αλόγιστες, ανεύθυνες, αντικανονικές συμπεριφορές» έκανε λόγο ο πρύτανης με αφορμή τα κορονοπάρτι, που διοργανώνονται τις τελευταίες εβδομάδες στο χώρο του ΑΠΘ.

πάρτυ στο ΑΠΘ
thesstoday

«Εκείνο που διαπιστώνουμε μέσα από την εταιρεία φύλαξης, η οποία είναι στο πανεπιστήμιο είναι ότι στις 6.00 - 7.00 η ώρα το απόγευμα κυκλοφορούν μέσα στο πανεπιστήμιο  15-20 φοιτητές. Μετά τις 23.30-12.00 την νύχτα συρρέουν από όλη την πόλη», πρόσθεσε. Όπως τόνισε ο ίδιος, από τις 6.00 το απόγευμα η Αστυνομία είναι ενήμερη αλλά δεν εμφανίζεται. Ερωτηθείς σχετικά για το τί απαντά η Αστυνομία σημείωσε ότι «μας λένε ότι θα ενημερώσουμε».

«Δεν είμαστε εμείς που θα προτείνουμε στις αρμόδιες αρχές τον τρόπο που θα δράσουν. Στα περίπτερα που είναι έξω από τα πανεπιστήμια και είναι γεμάτα με κόσμο δεν υπάρχει ούτε ένας έλεγχος. Συζητάμε για παραβίαση των υγειονομικών όρων, αυτό είναι δουλειά των αρμόδιων αρχών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαϊωάννου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις