Λαμία ξυλοδαρμός: Η μεγαλύτερη ξαδέρφη έσωσε το 6χρονο από τα χέρια της μητέρας

περιπολικό
(EUROKINISSI-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λαμίας ο ξυλοδαρμός ενός 6χρονου αγοριού από τη μητέρα του. Σύμφωνα με το lamiareport.gr η μεγαλύτερη ξαδέρφη έσωσε το 6χρονο παιδί από τα χέρια της μητέρας, αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής. 

Στο Εισαγγελέα οδηγήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η 33χρονη μητέρα η οποία αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη, ενώ αύριο το πρωί με εντολή Εισαγγελέα θα περάσει από Ψυχιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Λαμίας και στη συνέχεια θα επανέλθει στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας, για να γίνει το αυτόφωρο.

Το έσωσε η ξαδέλφη του

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, την ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό τα περισσότερα μέλη της οικογένειας έλειπαν από το σπίτι. Αυτό που «εξαγρίωσε» τη μητέρα ήταν ότι το 6χρονο αγόρι τσακώθηκε με τη μικρότερη αδερφή του.

Τότε η μητέρα άρχισε να το χτυπά στο πρόσωπο και στη συνέχεια έριξε κάτω το παιδί. Η 33χρονη συνέχισε να το χτυπάει με απίστευτη αγριότητα. Τα ουρλιαχτά του μικρού παιδιού σήκωσαν στο πόδι όλη τη γειτονιά, ενώ το παιδάκι έσωσε η 13χρονη ξαδέρφη του, που μένει στο ίδιο σπίτι, η οποία έτρεξε και κατάφερε να πάρει το εξάχρονο αγοράκι από τα χέρια της μητέρας.

Οι περίοικοι που ήδη είχαν ενημερώσει την αστυνομία κάλεσαν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το αγοράκι για να το μεταφέρει στα επείγοντα του Γ.Ν. Λαμίας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα, όπου ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στη συγκεκριμένη οικογένεια είναι ενημερωμένες οι αρμόδιες Αρχές εδώ και καιρό, όπως και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Περισσότερα σε Ειδήσεις