Ρόδος: Ελεύθερος παρά τις κατηγορίες για βιασμό ασθενών ο γυναικολόγος

Ελεύθερος ο κατηγορούμενος γυναικολόγος
Unsplash

Ο 65χρονος γυναικολόγος - μαιευτήρας, που καταμηνύθηκε από 21 γυναίκες με την κατηγορία του βιασμού, αφέθηκε ελεύθερος με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ έως 30.6.2021 και της απαγόρευσης άσκησης επαγγέλματος. 

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε και χθες κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται, ενώ όπως μεταδίδει η dimokratiki.gr, υποστήριξε ότι οι κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί είναι αντιφατικές μεταξύ τους, καθώς δε νοείται να έχει τελέσει βιασμό χωρίς να υφίσταται καταναγκασμός και ταυτόχρονα να έχει τελέσει και το αδίκημα της κατάχρησης σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση.

Ισχυρίστηκε ότι απολογήθηκε χωρίς να του έχει γνωστοποιηθεί κατηγορητήριο και τόνισε εκ νέου ότι στήθηκε εις βάρος του μια σκευωρία από τις γυναίκες που τον καταμήνυσαν. Ως συνήγοροι υπεράσπισής του παρέστησαν οι δικηγόροι κκ Μ. Κουτσούκος και Κ. Αβδελής και ως συνήγοροι υποστήριξης της κατηγορίας οι δικηγόροι κκ. Εύη Αρνιθενού, Μύριαμ Τομαρά και Στέλιος Αλεξανδρής. 

ΠΗΓΗ: news2u.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις