Χανιά - Βιασμός ανήλικης: Συνελήφθη 34χρονος κτηνοτρόφος

Σύλληψη κτηνοτρόφου Χανιά
zarpanews.gr

Η Αστυνομία συνέλαβε την Τετάρτη έναν 34χρονο κτηνοτρόφο στην Κίσσαμο που κατηγορείται για αποπλάνηση και βιασμό μιας 14χρονης κοπέλας. Ο 34χρονος στη συνέχεια την εκβίαζε, αναγκάζοντάς την να ξαναβρεθεί μαζί του με την απειλή ότι είχε καταγράψει τη συνάντησή τους σε βίντεο. 

Με βάση τη δικογραφία, ο 34χρονος είχε γνωρίσει μια 14χρονη (εκείνη τη χρονική στιγμή) κοπέλα και άρχισε να επικοινωνεί μαζί της, αρχικά με μηνύματα. Τελικά, κατάφερε να την αποπλανήσει και κάποιο βράδυ κατέληξαν στο σπίτι του. Όταν όμως εκείνη θέλησε να σταματήσει να τον βλέπει, ο 34χρονος άνδρας φαίνεται να την απείλησε ότι είχε καταγεγραμμένες τις ερωτικές περιπτύξεις τους σε βίντεο και ότι, αν ήθελε αυτό να μείνει κρυφό, θα έπρεπε να ξαναπάει να τον δει.

Την απείλησε με όπλο

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το ίδιο συνεχίστηκε για ορισμένο διάστημα ακόμα, όπως αναφέρει η δικογραφία. Τελικά, όταν μια μέρα το κορίτσι τού δήλωσε πως δεν ήθελε να τον βλέπει άλλο και ότι θα τα αποκάλυπτε όλα στους γονείς της και στην Αστυνομία, εκείνος φέρεται να έβγαλε όπλο και να το έστρεψε εναντίον της. Οι αστυνομικοί έχουν λάβει καταθέσεις και από άλλες νεαρές κοπέλες τις οποίες είχε πλησιάσει ο 34χρονος. Θεωρούν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η δράση του να είναι πολύ ευρεία, ενώ δεν αποκλείουν την πιθανότητα να είχε συνευρεθεί και με κορίτσια μικρότερης ηλικίας.

Περιπολικό
EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Απ' ό,τι φαίνεται η δράση του 34χρονου κτηνοτρόφου επεκτείνεται και σε άλλους νομούς της Κρήτης. Τα αδικήματα που αναφέρονται στη δικογραφία είναι ιδιαίτερα σοβαρά, καθώς περιλαμβάνουν τον βιασμό κατ΄ εξακολούθηση, την παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος, την προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατά συρροή, την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση. Επίσης, αναφέρονται παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, αλλά και απειλή και απόπειρα παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Χανίων την Πέμπτη 10 Ιουνίου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις