Δήμος 3Β: Καμινάδες «γλυπτά» θέλει ο Δήμαρχος για την πόλη του

Ταβέρνα στη Βάρη
Πηγή: tripadvisor

Τέλος στις αντιαισθητικές καμινάδες που έχουν τοποθετήσει ταβέρνες και εστιατόρια σε Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη επιχειρεί να βάλει ο δήμαρχος των 3Β Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Σύμφωνα με κανονιστική απόφαση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου, πλέον όλοι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν φουγάρα και καμινάδες για τις κουζίνες και ψησταριές τους είναι υποχρεωμένοι να τις «ντύσουν» ή να τις κτίσουν εκ νέου, με βάση τις προδιαγραφές που τους δίνει ο δήμος, προκειμένου να υπάρχει μια ενιαία αισθητική στην πόλη. Στόχος του δήμου είναι η βελτίωση της εικόνας των 3Β, καθώς σε κάποιες περιοχές ο δήμος θυμίζει Μονακό και σε κάποιες άλλες χωριό.

Μάλιστα, η ίδια κανονιστική απόφαση προβλέπει ότι για τις επιχειρήσεις που πωλούν υπαίθρια τα προϊόντα τους, ειδικά αυτές που πωλούν καυσόξυλα, κάρβουνα, υλικά οικοδομών και άλλα συναφή προϊόντα, να φροντίσουν να υπάρχει καλαίσθητο κάλυμμα στους φράκτες των καταστημάτων τους, πάντα με στόχο τη βελτίωση της εικόνας της πόλης και ειδικά των κεντρικών δρόμων του δήμου όπου λειτουργούν οι περισσότερες από αυτές.

Ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος
Ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Περισσότερα σε Ειδήσεις