Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις Πανελλαδικές

Κυριάκος Μητσοτάκης
EUROKINISSI

Μήνυμα στους υποψηφίους των φετινών Πανελλαδικών, με αφορμή τη σημερινή έναρξή τους, στέλνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

«Ύστερα από έναν δύσκολο χειμώνα, οι νέοι μας ξεκινούν, σήμερα, να γράφουν μία καινούργια σελίδα στη ζωή τους. Οι φετινές Πανελλαδικές οργανώθηκαν ώστε να απαντούν στα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία. Αλλά και να υπηρετούν καλύτερα τον χαρακτήρα τους. Ο ρόλος τους, ωστόσο, παραμένει o ίδιος: αποτελούν τη γέφυρα προς το πανεπιστήμιο. Όχι, όμως, και τη μόνη γέφυρα προς την πρόοδο» αναφέρει ο πρωθυπουργός.

πανελλαδικές εξετάσεις
(EUROKINSSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)

«Καλή δύναμη, λοιπόν, στα κορίτσια και στα αγόρια που, από το πρωί, δίνουν τη μάχη της μόρφωσης. Ας μην ξεχνούν, όμως, ότι τέτοιες μάχες έχει πολλές και διαφορετικές ο πόλεμος της ζωής. Και ότι είναι στο χέρι τους να τον κερδίσουν, νικώντας όχι μόνο σε αυτές, αλλά και στις πολλές εξετάσεις που θα ακολουθήσουν. Αρκεί να κρατούν πάντα ζωντανή τη φλόγα της μάθησης και της διεκδίκησης ενός πιο όμορφου αύριο. Καλή επιτυχία σε όλες και όλους. Με πίστη και αισιοδοξία» προσθέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κυριάκος Μητσοτάκης
News2U

Πηγή: News2u.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις