Γλυφάδα: Έκαψαν την παραλία σε πάρτι

fotia paralia glyfada

Επεισοδιακό ήταν το πάρτι που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε παραλία της Γλυφάδας, όταν εκατοντάδες νέοι –εκτός από μουσική και χορό– έκαψαν δεκάδες ομπρέλες που είχε τοποθετήσει ο δήμος για την προστασία των λουομένων.

 Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πάνω από 1.000 άτομα βρέθηκαν στην παραλία και όταν το κέφι άναψε, κάποιοι πίστεψαν ότι είναι καλή ιδέα να κάψουν τις ομπρέλες και κάποιους κάδους που βρίσκονταν στον χώρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μερικοί από τους συμμετέχοντες στο πάρτι εμπόδιζαν τους άνδρες της Πυροσβεστικής να προχωρήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

paralia glyfadas

«Έκαψαν σχεδόν τη μισή παραλία»

Το kedenews επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο πόλης και καθημερινότητας του Δήμου Γλυφάδας Ιωάννη Σκαλτσά, ο οποίος δήλωσε: «Εμάς μας ειδοποίησαν ότι έβαλαν φωτιά στην παραλία, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, έκαψαν σχεδόν τη μισή παραλία από τις ομπρέλες που είχαμε και κάποιους κάδους σκουπιδιών. Σήμερα πήγαμε και αποκαταστήσαμε τις ζημιές».

Ο κ. Σκαλτσάς αναφέρθηκε ακόμη και στα λίγα επεισόδια που υπήρξαν με κάποιους νεαρούς που εμπόδιζαν το έργο των ανδρών της Πυροσβεστικής. «Απ' ό,τι ξέρω, είχαν και κάποια ψιλοεπεισόδια και παρενοχλούσαν το έργο της Πυροσβεστικής».

Σε ό,τι αφορά τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πάρτι, ο κ. Σκαλτσάς είπε: «Δεν γνωρίζουμε ακριβές νούμερο των συμμετεχόντων, αλλά πρέπει να ήταν πάρα πολλά άτομα και πάνω από 1.000. Δεν έχω ακούσει νούμερο από την Πυροσβεστική, απλώς από ένα βίντεο που διέρρευσε από εκεί μπορούμε να κάνουμε μια εκτίμηση».

Περισσότερα σε Ειδήσεις