Χαλκιδική - Πυροβολισμοί: Ο επαγγελματισμός ενός δόκιμου αστυνομικού

Ο επαγγελματισμός του δοκίμου αστυνομικού στον Πολύγυρο
EUROKINISSI

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του news2u.gr, ένας δόκιμος υπαστυνόμος εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας και θαμώνας ενός μαγαζιού αντιλήφθηκε τον καβγά τριών ατόμων, όταν ξαφνικά δύο από αυτούς κινήθηκαν απειλητικά κατά του ενός, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, o ένας εκ των τριών εμπλεκομένων έβγαλε πιστόλι, με τους θαμώνες του καταστήματος να φωνάζουν έντρομοι στο άκουσμα τριών πυροβολισμών.

Δίχως να χάσει την ψυχραιμία του και με διακριτικότητα, ο δόκιμος υπαστυνόμος φρόντισε να ακολουθήσει τους υπόπτους μέχρι την επιβίβαση στο όχημά τους, με αποτέλεσμα να συγκρατήσει τα πρόσωπα, τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου αλλά και τον αριθμό της πινακίδας, έτσι ώστε να μεταδοθεί σωστά η πληροφορία προς το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους πυροβολισμούς υπήρξαν δύο τραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο και βρίσκονται εκτός κινδύνου. Αναμένεται η σύλληψη του δράστη, στην οποία θα βοηθήσει πολύ η αναλυτική περιγραφή του αστυνομικού προς τους συναδέλφους του.

Ακόμη μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα πως η παρατηρητικότητα και η αίσθηση του καθήκοντος των νέων αστυνομικών βρίσκονται στο ζενίθ, δείχνοντας ελπιδοφόρο το μέλλον των νέων Ελλήνων αξιωματικών.

Περισσότερα σε Ειδήσεις