Πορτοσάλτε - AstraZeneca: Είχε δίκιο ο Τσίπρας για το «ξεστοκάρισμα» των εμβολίων

Άρης Πορτοσάλτε, AstraZeneca, εμβόλια, Αλέξης Τσίπρας

Έφτασε σήμερα η μέρα που ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε δικαίωσε
–δυστυχώς, όπως είπε– την τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για μια δήλωση για την οποία είχε επικριθεί αρκετά στο παρελθόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όταν είχε μιλήσει για... ξεστοκάρισμα των εμβολίων της AstraZeneca.

Ειδικότερα, σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ προβλήθηκε απόσπασμα από τη χθεσινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη Μάρα Ζαχαρέα, όπου δήλωσε άλλη μία φορά πως δεν έγινε σωστή διαχείριση των εμβολίων της AstraZeneca, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν είπα και τότε κάτι φοβερό, αλλά ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν και εν πάση περιπτώσει να δίνεις δυνατότητα επιλογής στους πολίτες με ποιο εμβόλιο θέλουν να εμβολιαστούν».

Αλέξης Τσίπρας, εμβόλια, AstraZeneca
EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ρώτησε τον Άρη Πορτοσάλτε: «Η κυβέρνηση δικαιώνει τον κ. Τσίπρα τελικά;». «Δυστυχώς, ναι (...) Ότι θα ερχόταν η κυβέρνηση να δικαιώσει και τον Τσίπρα που είπε για ξεστοκάρισμα… Τι άλλο να γίνει;» απάντησε εκείνος, σχολιάζοντας την απόφαση τότε της επιτροπής ότι οι ηλικίες 30-40 θα κάνουν αναγκαστικά μόνο το εμβόλιο της AstraZeneca.

«Κάτω από τις παρούσες συνθήκες, πώς η επιτροπή είπε ότι οι ηλικίες 30 με 40 θα κάνουν μόνο AstraZeneca;» αναρωτήθηκε, τέλος, ο κ. Πορτοσάλτε.

Περισσότερα σε Ειδήσεις