Γλυκά Νερά: Στο Ανθρωποκτονιών ο σύζυγος, ανατροπές στην υπόθεση

Δολοφονία Γλυκά Νερά

Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πήγε στο νησί και παρέλαβε τον πιλότο αμέσως μετά το τρισάγιο για τις 40 ημέρες του θανάτου της άτυχης μητέρας. Με ελικόπτερο μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στα γραφεία του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, ο οποίος βρισκόταν στο μνημόσυνο της συζύγου του στην Αλόννησο.

γλυκα νερα

Κλιμάκιο που ερευνά τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας πριν από 40 ημέρες στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά πήγε πριν από λίγη ώρα στο νησί. Μόλις ολοκληρώθηκε το τρισάγιο, ακριβώς 40 ημέρες από τον χαμό της άτυχης μητέρας, οι αστυνομικοί πήραν μαζί τους τον νεαρό πιλότο με το ελικόπτερο και επιστρέφουν τώρα στην Αθήνα.

Εάν και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η μεταφορά του γίνεται στο πλαίσιο διερεύνησης δεδομένων, οι πηγές αναφέρουν πως σήμερα οι εξελίξεις θα είναι οριστικές για την υπόθεση. Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος πιλότος έχει κληθεί και παρευρεθεί αρκετές φορές στα γραφεία του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, είτε για να αναγνωρίσει φωτογραφίες είτε για να δώσει καταθέσεις σχετικά με το πώς και τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της νεαρής μητέρας.

Περισσότερα σε Ειδήσεις