Γλυκά Νερά: Τα ευρήματα «δείχνουν» τον δολοφόνο

Έγκλημα Γλυκά Νερά
Ta nea

 

Στα γραφεία του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, στον 11ο όροφο του κτιρίου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης στη Λ. Αλεξάνδρας, βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν. Οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής κάλεσαν μία ακόμη φορά τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας. Κι αυτό, γιατί αυτή τη στιγμή έχουν στα χέρια τους ευρήματα που τοποθετούν πρόσωπα σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού και πλέον οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν καταλήξει τι τελικά συνέβη στο σπίτι όπου πριν από 40 περίπου ημέρες έχασε τη ζωή της η μόλις 20 ετών μητέρα βρέφους.

Διασταυρωμένες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι Αρχές εντόπισαν πλήθος ηλεκτρονικών ιχνών, και συγκεκριμένα κινήσεις μέσα στο σπίτι της οικογένειας. Τα ευρήματα αυτά προέκυψαν από εφαρμογή που διαθέτει συγκεκριμένη συσκευή κινητής τηλεφωνίας, η οποία εμφανίζεται να ανεβοκατεβαίνει από το δωμάτιο προς το υπόγειο και ανάποδα τρεις φορές. Επίσης, προέκυψε ότι το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο, τις επίμαχες ώρες, ξεκλειδώνει τέσσερις φορές.

Σημαντικό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του news2u.gr, είναι το εύρημα από τον χρόνο που αφαιρέθηκαν οι μνήμες από τις κάμερες παρακολούθησης που διαθέτει το σπίτι. Ο χρόνος αφαίρεσης έβαλε πλέον «το νερό σε ένα αυλάκι», όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το παράθυρο του σπιτιού από το οποίο φέρεται να εισέβαλαν οι δράστες δεν βρέθηκε παραβιασμένο, αλλά ξεβιδωμένο και ακουμπισμένο στο πάτωμα, αλλά και την κατάθεση της ψυχολόγου της 20χρονης κοπέλας, έχουν κάνει τις Αρχές να καταλήξουν πλέον σε ασφαλή συμπεράσματα. Έχουν, δηλαδή, σχηματίσει εικόνα για το τι συνέβη μέσα στο σπίτι όπου βρήκε ασφυκτικό θάνατο η 20χρονη Καρολάιν.

Η εξέλιξη, ωστόσο, σήμερα, με τη μεταφορά του 32χρονου στη ΓΑΔΑ, δεν ήταν στις προθέσεις των αξιωματικών που χειρίζονται την υπόθεση, αλλά έγινε έπειτα από άνωθεν πιέσεις. Αυτό που πάντως μεταφέρεται από τους αρμόδιους αξιωματικούς είναι ότι τα ευρήματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια φαίνεται πως έδωσαν στις Αρχές μια συγκεκριμένη εικόνα. Αυτό που προς το παρόν παραμένει άγνωστο, και αποδεικνύεται εξαιρετικής σημασίας, είναι το κίνητρο του δολοφόνου. Του ανθρώπου δηλαδή που «έπιασε» στον ύπνο την 20χρονη και τη δολοφόνησε μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της και του 32χρονου συζύγου της. 

Περισσότερα σε Ειδήσεις