Έγκλημα Γλυκά Νερά: Όλα ανοιχτά για το σύζυγο της Καρολάιν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ

έγκλημα Γλυκά Νερά
sportime

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τον 32χρονο σύζυγό της να βρίσκεται από το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ κληθείς να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα που έχουν προκύψει.

Όλα τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή είναι ανοικτά και η κατάθεση του συζύγου πιλότου θεωρείται κρίσιμη από τις αρχές, ώστε να καταφέρουν να απαντήσουν στα στοιχεία, τα οποία μπορεί να αλλάξουν ριζικά την εικόνα της δολοφονίας της Καρολάιν.

Ερωτήματα προκύπτουν και για την ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα στο ζευγάρι ώστε να δημιουργείται η εντύπωση, ότι το ζευγάρι είχε προστριβή. Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά. Μάλιστα, μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid».

Το Kedenews επικοινώνησε με τον κ. Γεώργιο Καλιακμάνη, ο οποίος ανέφερε τα εξής, για την εξέλιξη της υπόθεσης: « Υπάρχουν κάποια καινούργια στοιχεία που οδήγησαν στην εξέλιξη να έρθει να εξεταστεί ο πιλότος, και οι εξελίξεις τρέχουν. Το αν θα εξεταστεί κάποιος ως ύποπτος θα το δείξει η συνέχεια. Μπορεί αν προκύψει κάτι από την εξέταση,  μπορεί να τον καταστήσει ύποπτο ή κατηγορούμενο. Προφανώς υπήρξαν κάποιες εξελίξεις στις οποίες έπρεπε να έρθει άμεσα να εξεταστεί. Τώρα αν του πάρουν ανωμοτί κατάθεση και προκύψουν από την εξέταση κάποια κενά, μπορεί να τον θέσουν αμέσως ως ύποπτο ».

Περισσότερα σε Ειδήσεις