Έγκλημα - Γλυκά Νερά: «Κύμα» οργής στο Instagram του συζύγου - δολοφόνου

Ανάρτηση Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Πηγή: Instagram

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την είδηση πως ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Από χθες το μεσημέρι η μία εξέλιξη διαδεχόταν την άλλη, από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο άνδρας μεταφέρεται με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. από την Αλόννησο στην Αθήνα, καθώς είχαν προκύψει νέα δεδομένα. Αυτό που είχε γίνει σαφές από νωρίς είναι πως οι Αρχές δεν είχαν να κάνουν με ληστεία. 

Μάλιστα, το ακλόνητο στοιχείο που είχαν στα χέρια τους οι Αρχές και το οποίο «αποκάλυψε» την ακριβή ώρα δολοφονίας της Καρολάιν ήταν το smartwatch που φορούσε στον καρπό της, το οποίο είχε καταγράψει τους παλμούς της.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Καρολάιν
Πηγή: Instagram

Χθες το βράδυ ο πιλότος «έσπασε» και ομολόγησε την πράξη του και πως έστησε το σκηνικό διάρρηξης. Μέσα σε λίγες ώρες, μετά τη δημοσιοποίηση της ομολογίας και των όσων δήλωσε, ένα κύμα οργής ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, πολλοί ήταν οι χρήστες που στην τελευταία ανάρτηση του πιλότου, όπου είχε ανεβάσει μια φωτογραφία από τον γάμο του με την Καρολάιν και έγραφε «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι, αγάπη μου», έγραψαν υβριστικά σχόλια, με τον αριθμό αυτών να ξεπερνά τα 13.000. Τα μηνύματα είναι γεμάτα οργή, ζητώντας από τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, ενώ πολλοί είναι αυτοί που καταφέρονται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του. Ανάλογα σχόλια υπήρχαν και σε άλλες αναρτήσεις στο ίδιο προφίλ.

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις