Φωτιά Ασπρόπυργος: Στο νοσοκομείο 3 τραυματίες - Παράνομη η αποθήκη προπανίου

Φωτιά στον Ασπρόπυργο
EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά σε φορτηγό βυτιοφόρο στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, κοντά στα διυλιστήρια. To βυτιοφόρο μετέφερε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προπάνιο, ενώ ακούστηκαν εκρήξεις, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων. Μέχρι τώρα υπάρχουν πληροφορίες για πάνω από 20 εκρήξεις. Η φωτιά έχει τεθεί, ευτυχώς, υπό μερικό έλεγχο χάρη στις προσπάθειες των πυροσβεστών. 

Τρεις τραυματίες - Παράνομη η αποθήκη προπανίου

Σύμφωνα με πληροφορίες του kedenews.gr, υπάρχουν τρεις τραυματίες, πολίτες και όχι πυροσβέστες, που έχουν μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Πρόκειται για δύο (2) ημεδαπούς και έναν (1) αλλοδαπό, στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο δεύτερος τραυματίας εισήχθη στο Λάτσιο κέντρο, με εγκαύματα στα πόδια.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του kedenews, η φωτιά ξέσπασε σε βυτιοφόφο μέσα σε παράνομη αποθήκη προπανίου και γι' αυτό τον λόγο ο αλλοδαπός τραυματίας μετά τις πρώτες βοήθειες εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο.

Στην περιοχή επιχειρούν 17 οχήματα της Πυροσβεστικής με 42 πυροσβέστες για να αντιμετωπίσουν την έκτακτη αυτή κατάσταση. Η περιοχή εκκενώθηκε προληπτικά, ενώ εστάλη μήνυμα στους κατοίκους από το 112. Να σημειώσουμε ότι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι δεν έχουν λάβει όλοι μηνύματα, ενώ φαίνεται ότι υπάρχει αλαλούμ, αφού sms από το 112 έφτασαν σε ανθρώπους άλλων περιοχών της Αττικής. 

Φωτιά στον Ασπρόπυργο
kedenews.gr
Φωτιά στον Ασπρόπυργο
kedenews.gr

Δείτε εδώ βίντεο από τη φωτιά στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου

Σύμφωνα με πληροφορίες του kedenews.gr, κλείνουν προληπτικά και σχολεία, αφού γονείς έχουν ειδοποιηθεί να πάνε να πάρουν τα παιδιά τους. Αναστάτωση προκλήθηκε και στη Σχολή του Εμπορικού Ναυτικού στον Ασπρόπυργο. 

Πυροσβεστική
EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Το μήνυμα από το 112 στους κατοίκους 

Μήνυμα από το 112 στον Ασπρόπυργο
kedenews.gr

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις