Γλυκά Νερά: Οδηγίες προς υποψήφιους γυναικοκτόνους από τον Μπαλάσκα

Κυνικές δηλώσεις Μπαλάσκα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά
EFSYN

Ατυχείς, ακόμη και ανόητες, μπορούν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις του γνωστού, πλέον, συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα. 

Την ώρα που ολόκληρη η Ελλάδα είναι άφωνη μπροστά στη στυγνή δολοφονία μιας νέας κοπέλας και μητέρας όσο και στον κυνισμό και την υποκρισία του συζύγου - δολοφόνου της, ο συνδικαλιστής θεώρησε σωστό να δηλώσει τι θα «έπρεπε» και τι «θα μπορούσε να είχε κάνει» ο γυναικοκτόνος, προκειμένου να τύχει ελαφρύτερης ποινής. 

Ακούγοντάς τον κάποιος, δεν μπορεί παρά να θυμώσει: «Είναι βλάκας» υποστήριξε ο Σ. Μπαλάσκας. «Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του, αν ήταν "τα 'χασε και τρελάθηκε", εάν έπαιρνε τηλέφωνο την Αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. […] Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής, σε ενδοοικογενειακό καβγά, "χωρίς να το θέλω", "πρότερος έντιμος βίος", τέσσερις χιλιάδες πράγματα. Θα πήγαινε πέντε, έξι χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα θα πάρει δόλο, τη σκηνοθεσία. Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Τι ελαφρυντικό μπορεί να έχει τώρα; Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή. Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα, τώρα τέλειωσε».

Περισσότερα σε Ειδήσεις