Στην Αγία Βαρβάρα η Ρένα Δούρου

Ρένα Δούρου Αγία Βαρβάρα

Την Αγία Βαρβάρα επισκέφθηκε η τέως περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής της «Δύναμης Ζωής», Ρένα Δούρου. Αρχικά είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας Λάμπρο Μίχο, όπου συζήτησαν το σύνολο των θεμάτων του δήμου, καθώς και προτάσεις επίλυσης των προβλημάτων της περιοχής.

Ρένα Δούρου Αγία Βαρβάρα

Κατόπιν επισκέφθηκαν έργα της διοίκησης της «Δύναμης Ζωής» στην Περιφέρεια σε συνεργασία με τον δήμο, όπως:

· Τα αντιπλημμυρικά έργα της γέφυρας της οδού Σαράφη (προϋπολογισμού 713.400 ευρώ).

· Τις υπό κατασκευή υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους πρασίνου στα οικοδομικά τετράγωνα 668 και 669, στην Παλαιών Πατρών Γερμανού (προϋπολογισμού 600.000 ευρώ).

· Το γήπεδο Ριμινίτικα (προϋπολογισμού 1.130.417 ευρώ).

· Τον χώρο όπου πρόκειται να ανεγερθεί το πολυκέντρο κοινωνικής πολιτικής και ενημέρωσης (προϋπολογισμού 4.168.000 ευρώ).

Στη συνάντηση μετείχαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Βόσσος, ο αντιδήμαρχος της πόλης Γιάννης Πουλάκης, η διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Κωνσταντίνα Σέργη. Στην επίσκεψη μετείχε και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Κάβουρας.

«Η νεοδεξιά κυβέρνηση αδιαφορεί για την καθημερινότητα των πολιτών»

«Η Δύναμη Ζωής παλεύει καθημερινά μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο όχι απλώς για την ολοκλήρωση των έργων που έχουμε ξεκινήσει, αλλά και για να γίνουν και νέα έργα, πραγματικά, όχι βιτρίνας για φωτογραφίες και επικοινωνία. Ειδικά μάλιστα σε περιοχές όπως εδώ στην Αγία Βαρβάρα, την οποία η νεοδεξιά κυβέρνηση θεωρεί δεύτερης κατηγορίας, περιοχές όπου ζουν ψυκτικοί και τεχνίτες κατά τον κύριο πρωθυπουργό. Που γι’ αυτό τις ξεχνά και τις καταδικάζει στην περιθωριοποίηση και στην υποβάθμιση και μάλιστα σε περίοδο πανδημίας. Είτε κόβοντας το ρεύμα στους ευάλωτους πολίτες είτε αδιαφορώντας για έργα υποδομής ή δημόσιας υγείας. Μπορεί ο κύριος πρωθυπουργός, όταν δεν εγκαινιάζει έργα της Δύναμης Ζωής, να μιλάει μπροστά σε μακέτες στη Δυτική Αθήνα, αδιαφορώντας για την καθημερινότητα που οι πολιτικές του κάνουν αβίωτη για τους πολίτες. Στον αντίποδα, η Δύναμη Ζωής δίνει το “παρών”, όπως πάντα, στηρίζοντας τους πολίτες με πράξεις: στη διοίκηση της περιφέρειας χθες, στο Περιφερειακό Συμβούλιο σήμερα. Πάντα στο πλευρό των ανθρώπων» παρατήρησε η Ρένα Δούρου κατά την επίσκεψή της στην Αγία Βαρβάρα.

Ρένα Δούρου Αγία Βαρβάρα

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος δήλωσε: «Εμείς, με σχέδιο και τεκμηρίωση, διεκδικούμε λύσεις για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα της πόλης και δεν αφήνουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Θέλουμε όλες τις δυνάμεις δίπλα μας για να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων μας και να οδηγήσουμε την πόλη σε πρόοδο. Δεχθήκαμε με ιδιαίτερα φιλόξενα αισθήματα την κυρία Δούρου και την ομάδα συνεργατών της και συμφωνήσαμε να μείνουμε συντονισμένοι για να προωθήσουμε από κοινού τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά, και από τη θέση της η κ. Δούρου προσφέρεται και μπορεί να βοηθήσει».

Περισσότερα σε Ειδήσεις