Πανελλήνιες 2021: Σε τέσσερα μαθήματα εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Πανελλαδικές
EUROKINISSI

Στη Φυσιολογία ΙΙ, στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), στα Δίκτυα Υπολογιστών και στις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας εξετάζονται σήμερα, Σάββατο, οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων, στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021.

Οι μαθητές όλες αυτές τις ημέρες και όσο διαρκούν οι εξετάσεις θα προσέρχονται στις αίθουσες με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό (μάσκες, αποστάσεις και ατομική υγιεινή) και έχοντας δηλώσει το αποτέλεσμα των self tests.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας -Αρχιτεκτονικό Σχέδιο-, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.

Μετά από ένα τριήμερο διάλειμμα, οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα επανέλθουν την Τετάρτη 23 Ιουνίου για να εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο - Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία - Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις