Γλυκά Νερά - Δικηγόρος πιλότου: «Δεν υπήρχε κίνητρο για τη δολοφονία»

σύλληψη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

«Δεν αλλάζει ακριβώς τίποτα από τη λεπτομερή ομολογία που έχει δώσει σε επίπεδο προανακρίσεως» δήλωσε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αναφερόμενος στη βασική κατεύθυνση της απολογίας του κατηγορουμένου στον ανακριτή, η οποία ξεκινάει αύριο.

Όπως είπε, ο 32χρονος πιλότος πρόκειται να διαφωτίσει ορισμένα γεγονότα που συνέβησαν τη νύχτα του εγκλήματος και οδήγησαν στη δολοφονία της Καρολάιν.

Ο δικηγόρος υπογράμμισε πως θα ομολογούσε την πράξη του στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με όσα του είπε ο ίδιος ο εντολέας του, ενώ ανέφερε πως ο 32χρονος πιλότος ζητάει συνεπιμέλεια του μωρού και από τις δύο οικογένειες. 

«Δεν υπήρχε κίνητρο για τη δολοφονία»

«Δεν υπήρχε κίνητρο ούτε είχε προσχεδιαστεί κάτι. Ήταν ένα τραγικό συμβάν σε ακραίες συνθήκες εκείνης της νύχτας» τόνισε ο κ. Παπαϊωαννίδης. Ερωτηθείς για ύπαρξη τρίτου προσώπου, ο ίδιος είπε πως με βάση τη δικογραφία δεν υπήρχε κανένα τρίτο πρόσωπο ούτε διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο. 

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι πρόκειται να τον δει σήμερα και ότι δεν θα γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος από τη στιγμή που έχει ομολογήσει ο ίδιος. 

Τι δήλωσε φίλη της Καρολάιν

Συγκλονισμένη από την απώλεια της Καρολάιν και από την αποκάλυψη ότι ο σύζυγός της είναι ο δολοφόνος δήλωσε αποκλειστικά στο Mega φίλη της 20χρονης.

«Έχω σοκαριστεί. Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη. Η Καρολάιν ήταν από 16 ετών με τον Μπάμπη. Πάντα μου έλεγε πόσο πολύ ερωτευμένη ήταν, ο Μπάμπης άνδρας της ζωής της. Εύχομαι να αναπαυθεί η ψυχή της. Θα φάει ισόβια και θα μείνει στη φυλακή, δυστυχώς όμως η Καρολάιν δεν γυρίζει πίσω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σε Ειδήσεις