Κολωνάκι: Βιασμός 30χρονης γυναίκας

Βιασμός Κολωνάκι

Έναν εφιάλτη που θα απευχόταν ακόμα και στον χειρότερο εχθρό της βίωσε μια 30χρονη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (20/6). Ένας 45χρονος άνδρας, τον οποίο είχε γνωρίσει λίγες ώρες νωρίτερα, την έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του στο Κολωνάκι και τη βίασε.

Η γυναίκα γνωρίστηκε με τον μετέπειτα βιαστή της το βράδυ του Σαββάτου (19/6) σ’ ένα μαγαζί όπου δούλευε η 30χρονη. Εκεί οι δυο τους, αφού άρχισαν να συνομιλούν, ήπιαν μερικά ποτά. Ο 45χρονος πρότεινε στην 30χρονη να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους σε κάποιο άλλο μπαρ. Η 30χρονη τον ακολούθησε στο Γκάζι. Εκεί, αφού παρέμειναν για κάποια ώρα, ο 45χρονος της πρότεινε να πάνε στο σπίτι του στο Κολωνάκι προκειμένου να πιουν ένα ακόμη ποτό. H γυναίκα τον ακολούθησε. Εκεί ο 45χρονος μεταμορφώθηκε. Ο ευγενικός άνδρας, αφού κλείδωσε την πόρτα, στη συνέχεια επιτέθηκε στη γυναίκα και τη βίασε.

Η 30χρονη, παρά το σοκ που υπέστη, κατάφερε να μαζέψει τα κομμάτια της και να αποδράσει από το σπίτι. Κατέβηκε στον δρόμο κι άρχισε να τρέχει. Ξαφνικά έπεσε πάνω σ’ ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, όπου ανέφερε στους αστυνομικούς τι είχε προηγηθεί.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 45χρονου, στην οδό Καρνεάδου, όπου τον συνέλαβαν, ενώ αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Πηγή: Newsit

Περισσότερα σε Ειδήσεις